Refleks designproces

Design og visuel kommunikation i alle afskygninger

Refleks arbejder i hele det felt, der kan kaldes visuel kommunikation. Kompetencerne spænder fra små enkeltstående designsager som et julekort eller et webbanner til større identiteter, årsrapporter eller hjemmesider. Og hvis der er brug for det hele på én gang, er det slet ikke noget problem!

Alle løsninger er skræddersyede og lavet med udgangspunkt i kundens aktuelle behov og den dialog vi har omkring en given opgave. Jeg stiller spørgsmål, lytter og vejleder både før og under designprocessen. Produktion af tryksager, programmering af hjemmesider, foto og tekst etc. overlader jeg trygt til mine dygtige samarbejdspartnere og jeg står altid 100 % inde for de færdige produkter jeg leverer. Med Refleks som samarbejdspartner er mine kunder således garanteret et ukompliceret forløb hvor kvaliteten er i fokus i alle faser af arbejdet. Og jeg kan være med i hele processen; helt fra definition af opgaven, til projektstyring og levering af det færdige produkt.

Kontakt Refleks hvis du har brug for logo, identitet, layout, visitkort, brevpapir, designmanualer, brochuremateriale, annoncering, årsrapporter, blade/magasiner, udstillingsmateriale, hjemmeside, webbannere, kampagner, bilfolie etc. Med andre ord, stort set alt indenfor feltet ”visuel kommunikation”.

Jeg vil altid gerne tage et møde om en sag så vi kan se om der er basis for et samarbejde. Jo tidligere i processen jeg involveres, desto bedre. Og et indledende møde koster ikke noget.

Refleks er navnet fordi min vigtigste opgave er at reflektere mine kunders ønsker og behov.