Hjemmesidedesign

Jeg designer hjemmesider og har dygtige samarbejdspartnere, der står for programmering mm. Hjemmesider designes altid responsivt – det vil sige, at det fungerer på både store skærme og mobile enheder.

Hvis der er brug for fotos, tekst eller andet, kan jeg også henvise til dygtige folk i mit netværk.

Hvordan kommer man i gang med en ny hjemmeside?

Der er mange måder at angribe en ny hjemmeside på. Jeg er fortaler for, at man som det allerførste får skabt klarhed over målgruppe og formål: Hvem skal bruge hjemmesiden? Hvad vil I gerne opnå med hjemmesiden? Og hvilke opgaver/behov skal den løse for brugerne?

Først derefter defineres og struktureres indholdet. På den måde undgår I at spilde tid på at arbejde i en forkert retning.

Med en struktur, der er intuitiv for brugerne, kan designarbejdet påbegyndes. I den perfekte verden er designguiden afsættet for hjemmesiden – men i virkelighedens verden er det nogle gange hjemmesiden, der sætter retningen for designet.

Hvad bør man tænke over, når man skal have ny hjemmeside?

Uanset hjemmesidens omfang er der en række overvejelser, der er vigtige at gøre, inden designprocessen går i gang. Her er nogle input:

  • Hvor mange ressourcer vil I bruge på en hjemmeside – både nu og i fremtiden?
  • Har I brug for en stor hjemmeside på flere sprog, som opdateres dagligt, eller skal din virksomhed blot være til stede online?
  • Har I tekster og billeder til hjemmesiden, eller skal der en fotograf og tekstforfatter på banen?
  • Hvad er jeres behov for fx statistik på besøgstal, søgemaskineoptimering (SEO), nyhedsbreve, særlige funktioner og integration til andre systemer?

Det, og meget mere, vil jeg gerne tale med jer om på et uforpligtende, indledende møde.

Hvad koster en hjemmeside?

Det kommer an på, om det er en stor hjemmeside med meget indhold og funktionalitet, eller om den blot er et online visitkort.

Jeg vil altid gerne tage en uforpligtende snak om din hjemmeside og give dig en idé om, hvad den vil koste at redesigne. Hvis vi er enige om budgettet, udarbejder jeg et tilbud, hvor jeg beskriver processen og sætter pris på faserne. Så er vi klar til at tage fat på arbejdet.

Se eksempler på design af store og små hjemmesider:

Arkitekt Anders Barslund >
To Kokke >
Fin Kommunkation >
Bjerg Consulting >
Lobster >


Kontakt Refleks – find kontaktoplysninger herunder.