Fin Kommunikation / Lene Finnemann, ejer og kommunikationsrådgiver

“Kender du den energi, der breder sig indeni, når du finder en rigtig dygtig samarbejdspartner eller kollega? Sådan én, der lytter, spørger, sparrer og udfordrer på den fede måde? Som er modig, inspirerende og løsningsorienteret? Der kan sit kram og er 100% professionel? Og som du til enhver tid vil anbefale til andre?

Sådan har jeg det med Louise. Siden 2013 har hun har udviklet grafiske designs og visuelle identiteter til en vifte af mine offentlige og private kunder. Det har været en kæmpe fornøjelse. Uanset, hvor snirklede eller snorlige, hvor små eller store, hvor akutte eller ej opgaverne er, stiller Louise velforberedt og engageret og styrer designprocessen sikkert fra start til slut. Hun forholder sig kreativt til de enkelte opgaver, og har som ægte pro altid lige så meget fokus på konteksten og den sammenhæng, designet skal fungere i. Derfor stiller hun altid med forslag, der er både udfordrende, æstetiske og velfungerende.

I samarbejdet er Louise fleksibel og rummelig, og hun har den dér situationsfornemmelse, der kommer med erfaring og faglig tyngde. Hvis man ønsker sig en ja-siger, der spytter samlebåndsgrafik ud, så ring til en anden. Louise synes noget om design og er god til at forklare de valg, hun træffer – og så er hun sjov og uhøjtidelig. Alt sammen kvaliteter, jeg sætter stor pris på. Jeg kan på det varmeste anbefale Louise.”

Det har vi lavet sammen:
Visuel identitet, hjemmeside, visitkort og alt mulig andet!

Kementec / Trine Overgaard Østerbye, CCO

“Da Kementec skulle have et ny identitet, kontaktede vi tre forskellige designere. Hver især kom de med et udspil til, hvordan opgaven kunne gribes an. Vi valgte Louises meget kreative løsning og har ikke fortrudt det siden. Vi er et mindre firma og arbejdsmængden kan variere meget, så det er en stor fordel løbende at samarbejde med en uafhængig grafisk designer. Louise er altid hurtig til at levere på opgaverne, og i Kementec sætter vi stor pris på den sparring, vi kan have omkring det materiale, der skal laves. Jeg vil til enhver tid anbefale Refleks og Louise til andre virksomheder, der har behov for at udvikle visuel identitet eller fremstille markedsføringsmateriale, udstillingsstand, website mm.”

Det har vi lavet sammen:
Visuel identitet, visitkort, foldere, roll-up’s, diverse markedsførings materiale, messestande.

We do wood / Anders Holme Jensen, CEO

“Refleks har været en kæmpe hjælp i forbindelse med udviklingen af We Do Wood’s visuelle identitet, både i digtialt format og på tryk. Louise har leveret på egen hånd og bragt underleverandører fra hendes eget netværk ind efter behov. Refleks er både fleksibel og hurtig, hvilket har været væsentligt for vores gode samarbejde.”

Det har vi lavet sammen:
Identitet (minus logo), hjemmeside, kataloger, visitkort, foldere, diverse tryksager, Instagram-posts, grafik til messestande.

Greater Copenhagen EU Office / Birgitte Wederking, CEO

“Det mest værdifulde ved samarbejdet med Refleks er en stor åbenhed over for ideer, faglig dygtighed og omhyggelig levering til den aftalte tid”.

Det har vi lavet sammen:
Identitet, visitkort, brochurer, årsrapporter, roll-ups, nyhedsbrev skabelon, PowerPoint templates, Word templates.

Gyldendal Business / Camilla Larsen Schmidt, Web- og kommunikationskoordinator

“Jeg er glad for, at Louise har en holdning til tingene og tydeligt tilkendegiver, hvorfor hun synes bedst om det ene eller det andet. Det er så dejligt nemt at forholde sig til det, når jeg ved, hvad Louise synes og hvorfor.
Jeg ville anbefale Louise, fordi hun er stilsikker, forstår, hvad jeg mener med tingene, har en holdning til både billeder og typografi – og kan få ting til at balancere, selv om der er irriterende mange elementer.”

Det har vi lavet sammen:
Annoncekoncept (online og offline), løbende opsætning af annoncer, bogomslag, bogopsætning.

Dahl Studio / Nanna Dahl, indehaver

“Som nystartet virksomhed har det været værdifuldt for mig, at få gode råd om visuel kommunikation indenfor et begrænset budget. Og selvfølgelig at have en samarbejdspartner, der ikke overlader noget til tilfældighederne. Louise har altid tid til at hjælpe – også selvom jeg nogle gange er sent ude..”

Det har vi lavet sammen:
Identitet, visitkort, postkort, hjemmeside, katalog, arbejdstegninger.

Katja Andersen / forfatter

“Designet blev meget flottere end forventet! Jeg er superstolt af det grafiske look på både visitkort, bog, postkort. Og Refleks plakaterne hænger i vores hjem, så jeg nyder Refleks grafiske udtryk dagligt. Jeg vil til enhver tid anbefale Refleks! Refleks får 6 stjerner… ud af fem. Den sidste er for Louise :-)”.

Det har vi lavet sammen:
Logo, visitkort, bogomslag.

Enisk Ung / Susanne W. Fabricius, projektleder

“Louise har formået at sætte sig ind i vores behov, hvem vi er, hvad vi kunne være bange for og hvilke signaler vi ønsker at sende. Hun er lyttende og byder ind med sine anbefalinger. Louise har været helt ufattelig god til at få det bedste ud af vores illustrationer og udvikle vores design. Og så overholder hun alle aftaler og deadlines. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Louise! Jeg glæder mig altid til at se produktet og jeg bliver aldrig skuffet. Jeg ser frem til mere samarbejde!”.

Det har vi lavet sammen:
Brochurer, foldere, kampagner.